Ytterligare bilar stacks i brand i södra Stockholm

Räddningstjänsten släcker tre bilar på Ekvägen i Skärholmen. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 2 Dec 2016 2016-12-02
E-post 64

STOCKHOLM Natten mot fredagen stacks ytterligare bilar i brand både i Skärholmen och i Östberga. Totalt har räddningstjänsten larmats om bilbränder till tre olika adresser i södra Stockholm – på en och samma torsdagskväll.

Tidigare under torsdagen kunde Nyheter Idag rapportera att flera bilar stacks i brand vid ett bostadsområde på Hundhamravägen i Norsborg. Väl på plats var fyra bilar övertända och boende i området sprang i panik för att försöka rädda intilliggande bilar på samma parkering. Det larmet kom till räddningstjänsten klockan 23.35 på torsdagskvällen.

En dryg timme senare, klockan 00.57 natten mot torsdagen larmas räddningstjänsten om en bilbrand i Östberga. Och efter ytterligare 20 minuter, klockan 01.14, larmas räddningstjänst till Ekvägen i Skärholmen. När Nyheter Idag anländer till Ekvägen är platsen avspärrad av polis och räddningstjänst arbetar med släckningsarbete. På plats kan vi konstatera att tre bilar brunnit på samma adress.

Totalt under torsdagskvällen och natten mot fredagen har alltså minst åtta bilar brunnit i södra Stockholm.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag