78-årig tant försökte råna bank

Bild: Pleasant Hill Police Department
  • Fredag 7 apr 2023 2023-04-07
E-post 0

Bonnie Gooch, 78, arresterades på onsdagen som misstänkt för att ha försökt råna en bank i Pleasant Hill, Missouri, rapporterar Fox News.

Det var omkring 15:20 på onsdag eftermiddag som polisen i Pleasant Hill larmades om ett pågående bankrån på Goppert Financial Bank.

På väg till platsen fick poliserna en beskrivning av den misstänkte och hennes fordon, och snart kunde de gripa 78-åriga Bonnie Gooch.

– Det var uppenbarligen en spänd situation. Men när en gammal kvinnas händer kommer ut ur bilen och det är hon som kör det misstänkta fordonet, blir man lite chockad, säger Pleasant Hills polischef Thomas Wright.

Läs även: Tant sköt ihjäl rånare

Det är inte första gången Gooch ägnat sig åt bankrån. År 2020 arresterades Gooch i Lee’s Summit för ett bankrån, som hon sedan dömdes för. Den gången fick hon en villkorlig dom med övervakning som upphörde i november 2021. Gooch har dessutom dömts för ett bankrån i Kalifornien år 1977.

Under båda sina senaste bankrån ska Gooch ha genomfört rånet genom att överlämna en lapp till bankens personal. Hon misstänks för rånförsök och borgen är satt till 25 000 dollar.

Läs även: Hör rånarens vrål när 80-åringen sköt snabbast: ”Han sköt av mig armen!”

Läs även: Rånade banken på sina egna pengar – blev folkhjälte och slapp undan med böter

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag