Bert Karlsson ska granska Özz Nûjen – utmanar honom att lämna ut svågerns nummer

Foto: Sanna Dahlén / Skärmdump från Facebook
  • Torsdag 3 maj 2018 2018-05-03
E-post 5633

SVERIGE Entreprenören Bert Karlsson utmanar nu komikern Özz Nûjen att bevisa sin oskuld i Rakhmat Akilov-affären.
– Är du oskyldig är du oskyldig, och det ska vi ta reda på, säger han.

I ett avsnitt av programmet Berts Värld säger Bert Karlsson att Özz Nûjen har försökt kontakta honom på telefon i samtal och sms. Tidigare har Bert Karlsson kallat komikern en lögnare apropå en intervju som Janne Josefsson gjorde i samband med en granskning av terroristen Rakhmat Akilov.

Akilov ska ha jobbat svart på två att Özz Nûjens fastigheter på Gotland, men i intervjun för Uppdrag granskning hävdar Nûjen gång på gång att han inte har något med saken att göra. Istället hänvisar han till sin svåger som var projektledare, men han svarar inte när Janne Josefsson söker honom.

– Vi tycker att det är mycket konstiga saker med det här som inte stämmer. Är du oskyldig är du oskyldig, och det ska vi ta reda på, jag lovar dig, säger Bert Karlsson i videon riktad till Özz Nûjen.

Han föreslår att den kända komikern samarbetar för att rentvå sitt och sin svågers namn. Han vill få tag på svågerns riktiga telefonnummer och tänker ta kontakt med polisen och Skatteverket på Gotland för att gå till botten med saken.

– Vi vill verkligen utreda om du har rätt eller fel. Vi tror något helt annat naturligtvis, men rätt ska vara rätt, säger Bert Karlsson.

Se hela avsnittet här:

Läs även: Özz Nûjen backas av KD-tjänstemannen Schedvin: ”Özz Nujen är proffsig och vann diskussionen”

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag