Blev misshandlad av främling, fick diagnosen hjärntumör och blev överkörd av bil

Bild: Privat
  • Fredag 3 feb 2023 2023-02-03
E-post 0

Det sägs att olyckan sällan kommer ensam, något Alli McLaren kan intyga. Hon blev nämligen under en radda olyckor bland annat misshandlad av en främling, diagnosticerad med en hjärntumör och överkörd av en bil, rapporterar New York Post.

McLarens olyckor började med att hon helt oprovocerat attackerades av en hemlös person, som slog henne i ansiktet i oktober 2021.

– Han gick över vägen och jag såg honom i ögonvrån. Han sprang rakt fram till mig och slog mig. Han slog genom min telefon, som gick sönder, och jag föll. Allt hände på ungefär två sekunder, berättar McLaren.

Läs även: Man hoppade från höghus och träffade 61-åring

Men McLarens elände hade bara börjat. Några månader senare började tänder ramla ut ur käken på henne. När hon uppsökte tandläkare visade det sig att hennes käke brutits under det tidigare angreppet – vilket hennes läkare lyckats missa.

Försöken att återställa käken med ståltråd misslyckades, och McLaren fick boka en tid för käk-kirurgi. Vid det laget var hennes immunförsvar så försvagat att hon drabbades av lunginflammation efter ingreppet.

Under sjukdomsförloppet föll hon och slog sitt huvud, vilket orsakade en hjärnskada som ledde till slaganfall.

Under behandlingen av slaganfallen upptäckte läkarna en hjärntumör, som de opererade bort. Som eftervård fick McLaren strålbehandling, och på väg till en av sina behandlingar blev hon överkörd av en bil och bröt sina fötter.

När McLaren postade ett inlägg på plattformen TikTok om sin otur var det emellertid en kommentator som påpekade att den hemlösa personen genom sitt överfall faktiskt kan ha räddat hennes liv. Detta i och med att han satte igång den kedja händelser som ledde till att hjärntumören upptäcktes i tid.

@notallialicee Also i randomly got stuck in canada for 9 months during COVID lol #toxic #foryou #fyp #bestie ♬ original sound – Alli McLaren

Läs även: Här krossas hon nästan i sitt eget hem av rullsten

Läs även: Lekte kurragömma – hamnade i Malaysia

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag