Glömde barn som dog i bilen – sköt ihjäl sig själv

Genrebild. Foto: Julian Hochgesang/Unsplash
  • Söndag 3 jul 2022 2022-07-03
E-post 195

En fruktansvärd familjetragedi utspelades i Chesterfield, Virginia, på tisdagen, när en pappa plötsligt insåg att han glömt att lämna sin 18 månader gamla son på förskolan innan han åkte till sitt arbete, rapporterar Metro UK

Sonen hade då suttit i bilen i minst tre timmar, samtidigt som temperaturen i Chesterfield nådde 26 grader.

Polisen fick kännedom om händelsen när de larmades av andra familjemedlemmar som uppgav att fadern pratat om att ta livet av sig själv i skogen bakom deras hem.

– När polisen kom till platsen fann de människor på uppfarten. Bilens dörr var öppen med en tom bilbarnstol. När de tog sig in i hemmet fann de det avlidna barnet, säger Christopher Hensley vid polisen i Chesterfield.

Polisen genomsökte området runt familjens hem, och hittade faderns kropp i skogen, avliden efter vad som liknade ett självförvållat skott.

– Det här är en fruktansvärd tragedi på så många nivåer. Våra djupa sympatier går till familj och vänner som måste hantera det här, men vi vill också ta tillfället i akt att påminna människor om hur viktigt det är att kolla era fordon, säger Hensley.

Den 18 månader gamla pojken är det sjunde barnet som dör i USA i år efter att ha blivit kvar i en varm bil enligt No Heat Stroke.

Läs även: Skrämdes av björn – sköt sin bror och sedan sig själv

Läs även: Man hoppade från höghus och träffade 61-åring

Läs även: Indisk man fick jobb – tog sitt liv för att tacka Gud

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag