Här ”twerkar” hon vakten i ansiktet under gripandet

Bild: Faksimil Twitter
  • Onsdag 11 jan 2023 2023-01-11
E-post 101

Två säkerhetsvakter i Kansas City fick stora problem efter en match med stadens lag i amerikansk fotboll. När de efter ett vilt slagsmål lyckats brotta ned en bråkstake kommer nämligen en kvinna fram och börjar ”twerka” med rumpan – rakt i den ena vaktens ansikte.

Ett filmklipp på händelsen, som ska ha utspelat sig i mitten av november, har blivit viralt. När filmklippet inleds befinner sig säkerhetsvakterna i vilt slagsmål med två män vid en trafikerad korsning.

Läs även: Tungviktsmästare blev säkerhetsvakt – sänker bråkstake med en höger

När de lyckas brotta ned den ena av männen, som har en sporttröja från Disneys Mighty Ducks på sig, attackeras den ena vakten med slag av den andra mannen, som sedan drar sig undan.

Då närmar sig en kvinna säkerhetsvakterna. Hon knuffas först undan, medan vakterna brottas med den gripne mannen.

Hon envisas emellertid med att gå fram till vakterna, för att plötsligt börja utföra en ”twerk”-dans med rumpan i den ena vaktens ansikte. Allt under tillrop från åskådare.

Kansas citys borgmästare Quintan Luca har kommenterat filmen med att polisen kommer utreda och åtala ”de som orsakar förödelse på våra gator” i ett inlägg på Twitter.

– Våra poliser svarade på larmet, och tog upp en anmälan om misshandel, vilket innebär en misshandel utan dödligt vapen eller livshotande skador” säger Kansas-polisen i ett uttalande enligt Daily Mail.

Läs även: Här pissar hon publiken i ansiktet

Läs även: Försöker dränka kvinna i fontän – får storstryk av vittnen

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag