Kastade fejkorm på polis efter biljakt

Bild: Martin County Sheriff's Office
  • Fredag 20 maj 2022 2022-05-20
E-post 77

54-åriga Dawn LaShawn Laprade greps av polis i Martin County, Florida på onsdagen efter en vansinnesfärd som hette duga där hon bland annat försökte preja en polisbil, kraschade in i en pickupbil som välte och kastade en fejk-orm av gummi på de poliser som försökte gripa henne.

Vansinnesfärden inleddes när hon vägrade stanna vid en trafikkontroll och istället försökte köra på en motorcykelpolis i över 130 kilometer i timmen. MC-polisen undvek att bli träffad genom att kasta sig av motorcykeln som träffades.

Läs även: Halshögg hund som hämnd efter krogbråk

Flera andra poliser tog upp jakten på Laprade, som försökte preja dem av vägen och även gestikulerade att hon hade en pistol. En polisbil skadades under polisjakten, som fick ett abrupt slut när Laprade körde in i en pickupp med tre passagerare i som välte.

När polisen skulle gripa Laprade efter vansinnesfärden hade hon ett sista trick i skjortärmen: hon kastade en orm på polisen, som svarade med att elchocka henne. Det visade sig sedan att ormen var av gummi.

De tre personerna i pickup-bilen togs till sjukhus utan allvarliga skador. Ingen polis skadades under jakten.

Laprade har gripits med en borgen satt på 90 000 dollar, och misstänks för fyra fall av misshandel och våld mot tjänsteman samt smitning från trafikolycka, enligt ett inlägg av Martin County Sheriffs department på Facebook.

Läs även: Biljakt i Kallhäll – 16-åringar smet från polisen och körde in i ett träd

Läs även: Drogpåverkad i vansinnesfärd på ridskola: Greps av polis

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag