Kvinna på 150 kilo frias för sex mot mindre mans vilja – påstår att hon är för lat

Imogen Brooke. Bild: Facebook
  • Fredag 30 sep 2022 2022-09-30
E-post 331

Imogen Brooke, 30, som väger över 150 kilo, åtalas för att ha tvingat till sig sex av en mindre man mot hans vilja, rapporterar Daily Mail. Brooke påstår emellertid under rättegången att hon är för lat för att ha sex på det sätt som mannen hävdar, och på fredagen friades hon i rätten.

Brooke ska ha suttit på mannen och ”ridit” honom under 15 minuter enligt den målsägande mannens uppgifter.

– Nej, 15 minuter ovanpå, det skulle jag inte – jag är väldigt lat, säger Brooke.

Brooke menar vidare att den sexuella positionen är mycket svår för en person av hennes storlek, i synnerhet mot någons vilja.

– Om jag ska vara överst, måste jag först sätta mig på honom, balansera till sidan, lyfta upp min mage och föra in penisen, förklarar Brooke.

Läs även: 16-åring begärs häktad för grov våldtäkt på kvinna i 80-årsåldern

Brooke träffade mannen online och tog med honom till sin lägenhet, och enligt mannen började den berusade Brooke ha sex med honom trots hans protester. Vid ett tillfälle ska Brooke ha sagt att ”du säger nej men din kuk säger ja”.

Enligt mannen ska hon tryckt ned honom på sängen och gett honom ett bitmärke på nacken som var så kraftigt att det såg ut som om han blivit strypt.

Brooke menar att hon inte är stark nog att övermanna mannen, och hävdar att hon gav honom bitmärket när de kysstes i soffan, varefter hon blev trött och gick och lade sig.

Morgonen efter skickade Brooke ett foto hon tagit av mannen till honom på Messenger, och han säger till domstolen att han fick flashbacks av ”den fruktansvärda händelsen” när han såg bilden.

– Jag minns hela natten. jag minns den för att jag inte kan få ut den ur mitt huvud, säger mannen.

Brooke åtalas enbart för sexuellt utnyttjande, då den juridiska definitionen av våldtäkt i Storbritannien är att penetrera någons vagina, anus eller mun.

På fredagen friades Brooke av domstolen, rapporterar Metro UK. 

Läs även: Populär Youtuber sexualiserade barn – stängs av och gråter ut

Läs även: Åkte på sexresa – fick apkoppor, Covid och HIV

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag