Lesbiskt par styckmördade nioårig son efter könsoperation i hemmet

Bild: André Gustavo Stumpf/Wikimedia Commons
  • Torsdag 13 jun 2019 2019-06-13
E-post 603

BRASILIEN Det lesbiska paret skar av den nioåriga pojkens penis i en könsoperation i hemmet. Ett år senare knivhögg de pojken till döds och styckade kroppen. Nu skakas Brasilien av detaljerna kring det vidriga dådet. 

Brasilien skakas av ett uppmärksammat barnmord då nio-årige Rhuan Maycon mördades och styckades av sin mor Rosana da Silva Candido och hennes partner Kacyla Damasceno Pessao.

Paret ska ha mördat pojken med kniv, styckat kroppen och sedan försökt elda upp delarna i en grill i lägenheten, men stanken blev för kraftig.

Läs även: Pride-aktivist bytte kön under utredning för grovt barnpornografibrott

Istället packade de liket i väskor, men när de försökte göra sig av med kroppen kontaktade vittnen polis, skriver Metrópoles.

Polisen hittade delar av pojkens kropp i lägenheten, medan andra delar hittades mitt emot en förskola. I lägenheten fann polisen också en åttaårig flicka, Kacylas dotter, som varit i lägenheten under styckmordet.

På polisstationen ska dottern har ritat en bild av en blodig kropp med organ utanför kroppen, uppger Correio Braziliense. Flickan har nu återförenats med sin far, medan paret gripits misstänkta för mord.

Läs även: Man åtalas för sadomasochistiskt sex med minderårig och 3D-barnporr

Rosana och Kacyla kidnappade flickan från hennes far i Rio Branco år 2014, och har bott på ett dussintal adresser sedan dess. För två månader sedan flyttade de in på adressen där Rhuan mördades den 31 maj.

Enligt de sociala myndigheter som utreder fallet ska barnen ha utsatts för sexuella övergrepp av paret, och bland annat tvingats till sexuellt umgänge med varandra.

Ett år innan mordet utsattes Rhuan för en könsoperation i hemmet och fick sin penis avskuren. Enligt paret ville han inte längre vara pojke.

Rhuan fick inte någon vård efter det brutala ingreppet, och inget av barnen har gått i skolan under två års tid.

Läs även: Man vaknade upp efter festnatt med avskuren penis

– Jag vill ge min son en värdig begravning, säger Rhuans far Maycon Douglas Lima de Castro.

Maycon är arbetslös och har inte råd att frakta Rhuans kropp till begravningen, men brasilianska myndigheter har sagt att de kommer stå för kostnaden.

Stöd Nyheter Idag! Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag