Lisa Holms egna ord: ”Ska bli bonde när jag blir stor”

Lisa Holm berättar att hon ska bli bonde när hon blir stor. Foto: Faksimil Vine
  • Lördag 13 jun 2015 2015-06-13
E-post 4058

GÖTENE I ett videoklipp på Vine får Lisa Holm frågan vad hon ska bli när hon blir stor. – Jag ska bli bonde, svarar hon. Lisa blev aldrig äldre än 17 år, på lördagsmorgonen bekräftar flera medier att hon nu är död och polisen väntas hålla en ny presskonferens under dagen med anledning av fallet med Lisa Holm.

Tidigare under lördagen kunde Nyheter Idag berätta hur hela Sverige nu sörjer 17-åriga Lisa Holm efter att det blev känt att hon hittats död. I flera dagar har polisen och Missing People letat efter den försvunna tjejen i trakterna av Kinnekulle i Götene kommun och på lördagsmorgonen bekräftade polisen att det var Lisa Holms kropp man funnit.

Fallet med Lisa Holm har engagerat hela Sverige och medier följer utvecklingen minutiöst. Senare under dagen väntas polisen hålla en ny presskonferens med anledning av att Lisa Holm har hittats död.

”Ska bli bonde när jag blir stor”

I en video som nu sprids i sociala medier, en såkallad ”Vine”, får Lisa frågan av en kamrat om vad hon ska bli när hon blir stor.

– Jag ska blir bonde, säger en glad Lisa Holm i klippet och ler in i kameran.

I sociala medier sörjer nu människor efter att de nåtts av den tragiska nyheten om att Lisa Holm hittats död. I flera dagar har människor följt händelseutvecklingen där över tusen frivilliga hjälpt Missing People att försöka hitta den försvunne 17-åringen. Nu har Facebookgrupper startats till minne av Lisa Holm och händelsen diskuteras intensivt på forum, Twitter och andra sociala medier.

Läs också: Polisen tvingades ingripa mot journalister som störde Lisa Holms familj

Nedan ser du klippet som nu sprids i sociala medier

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag