Meghan Markle uppges vara kränkt efter South Park-hån

Bild: eNCA / CC BY 3.0 / Skärmdump Youtube
  • Tisdag 21 feb 2023 2023-02-21
E-post 0

I ett nytt avsnitt av den tecknade kultserien South Park skojar manusförfattarna friskt med det omstridda paret prins Harry och Meghan Markle. Enligt källor till The Spectator ska den före detta skådespelerskan vara upprörd över avsnittet.

Netflix-dokumentär, podcast på Spotify, uppmärksammad intervju med Oprah Winfrey och en minst sagt självutlämnande självbiografi.

Prins Harry och hans fru Meghan Markle har minst sagt befunnit sig i rampljuset de senaste åren. Men samtidigt har paret vid upprepade tillfällen hävdat att det de egentligen vill ha är rätten till ett privatliv, som de hävdar att media och allmänheten gång på gång inkräktar på.

Läs även: TV-ikon drömmer om att kasta avföring på Meghan Markle: ”Jag hatar henne”

I ett nytt avsnitt av komediserien South Park gör serieskaparna Trey Parker och Matt Stone narr av just denna tendens.

I avsnittet – som heter ”The Worldwide Privacy Tour” – åker paret jorden runt och ställer upp i talkshower, samtidigt som de håller upp skyltar med texten ”Vi vill ha vårt privatliv” och ”Sluta titta på oss”.

Därtill beskrivs Markle som en ”skådespelerska, influencer och offer” och i en scen när South Park-karaktären Kyle vägrar ge paret uppmärksamhet går Harry fram och blottar sig utanför hans fönster samtidigt som han kräver att Kyle respekterar folks privatliv.

Enligt källor till The Spectator ska Meghan Markle de senaste dagarna ha varit ”upprörd och överväldigad” över hur hon porträtteras i South Park-avsnittet, som släpptes i onsdags. Samtidigt uppges hon vägra titta på hela episoden.

Tidskriften uppger också att friktion ska ha uppstått mellan paret efter reaktionerna på prins Harrys självbiografi. De kritiska recensionerna ska ha generat den tidigare skådespelerskan som nu uppges söka stöd hos mentorer.

Läs även: Hyllades som hjälte – nu ber krigsveteranen prins Harry att hålla käften

Lyssna även på: Bortskämd woke-adel eller förtryckta av en västerländsk hederskultur?

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag