Nyheter Idag-Podden: S + M = sant?

Foto: Nyheter Idag
  • Onsdag 23 okt 2019 2019-10-23
E-post 192

Nyheter Idag-podden drar igång igen, nu med riskkapitalismen och den frihetliga socialdemokraten Jan Emanuel Johansson som permanent gäst hos Johannes Nilsson tillsammans med Chang Frick. I veckans avsnitt pratar vi om krisande sossar och stillastående moderater, och Jan Emanuels förslag om att S och M borde regera ihop för att rädda landet. 

Lyssna även på: Nyheter Idag-podden: ”Nu ska C driva sin stollighets-migrationspolitik genom S”

Lyssna även på: Nyheter Idag-podden: ”Du låter som en sossepolitiker”

Lyssna även på: Nyheter Idag–Podden med Jan Emanuel: ”Hanif Bali kan bli den nya Göran Persson”

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag