Ranelid: Svenska politiker är ”landsförrädare”

Björn Ranelid. Bild: Hannibal/Wikimedia Commons
  • Lördag 3 jul 2021 2021-07-03
E-post

Efter polismordet i Biskopsgården går författaren Björn Ranelid till hårt angrepp på svenska politiker, som han anklagar för att ha ”blod på sina händer” och för att vara ”landsförrädare” i ett inlägg på Facebook.

Enligt Ranelid har svenska politiker förrått Sverige genom att bereda ”väg för mördare, parasiter och fiender till kärlek, godhet och alla som vill leva i tillit och respekt för medmänniskan”.

Läs även: Björn Ranelid: ”Sverige är i krig”

Ranelid betonar att han menar vad han säger och skriver att ”en politiker som förråder sitt land är skyldig till medvetna lögner, lömska ränker och handlingar och framför allt svek mot alla varelser som vill leva i fred och endräkt med sin medmänniska”.

Ranelid avfärdar regeringens planer på höghastighetståg som något landet inte behöver nu. Istället menar Ranelid att ”Sverige behöver den snabbaste och bästa vägen till lag och ordning, fred och frid för barn och alla människor som sköter sig, studerar, arbetar, betalar skatt och som aktar sin nästa.”

Som ett exempel på en åtgärd som Ranelid anser behöver vidtas skriver han att ”alla brottslingar som är dömda till utvisning skall deporteras direkt med tvång. Det finns inga ömmande fall”.

”Ni bör sprida denna krönika till alla läskunniga människor i Sverige”, avslutar Ranelid sitt inlägg, som undertecknas ”i sorg och helig vrede”.

Läs även: Ranelid slår till igen: Laglösheten ”nationell skandal”

Läs även: Ranelid: Avskaffa idén att alla människor är lika mycket värda

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag