Storbystad translärare tvingas lämna skola – klär sig som en man på fritiden

Kayla Lemieux fotad av elever i skolan.
  • Fredag 3 mar 2023 2023-03-03
E-post 0

Den kanadensiska transläraren Kayla Lemieux tvingas lämna sin skola i Oakville utanför Toronto på betald tjänstledighet, rapporterar New York Post. Detta efter att läraren avslöjats med att ta av sig sina enorma protetiska bröst och klä sig som en man på fritiden.

Det var i mitten av februari som New York Post kunde avslöja att Lemieux sällan klädde sig som en kvinna utanför jobbet. Tidningen kunde därtill publicera bilder på Lemieux – som tidigare hette Kerry i förnamn – utan peruk och smink samt klädd som en man.

Dessutom lämnades de enorma fejkbrösten i storlek Z hemma.

– Han har på sig bröstproteser extremt sällan, sade en granne till tidningen och fortsatte:

– Han sätter på sig brösten för att lära ut, ibland när han går på en promenad eller när polisen kommer på besök.

I en intervju med New York Post insisterade Lemieux på att personen som tidningen fotograferat iförd manskläder inte var hon. Vem den fotograferade mannen var ville läraren inte säga.

– Det här är den jag är. Det här är hur jag ser ut. Du har pratat med folk i min byggnad, men det de säger är grymt och osant. Jag går alltid ut medan jag ser ut som jag gör, sade hon till tidningen.

Läraren framhöll också att de gigantiska brösten är äkta och sade att hon led av ”gigantomasti”, ett extremt ovanligt sjukligt tillstånd som leder till att kvinnors bröst växer sig enorma. Lemieux medgav dock att hon aldrig blivit officiellt diagnosticerad med gigantomasti.

Teorin: Trollar systemet

Foton och videor på Kayla Lemieux i klassrummet, där läraren bär en tajt åtsittande tröja över sina enorma tuttar och jättelika bröstvårtor, har spridit sig som en löpeld online och i månader varit föremål för debatt.

På vissa håll har det även antytts att lärarens syfte med brösten är att trolla systemet och driva med en alltmer woke skolledning.

Flera av elevernas föräldrar har klagat på den vulgära klädseln och krävt att skolledningen inför en sorts klädkod. Dessutom uppges våldshot ha riktats mot både Lemieux och skolledningen.

Lemieuxs arbetsgivare har emellertid länge försvarat läraren och även gett sitt stöd offentligt.

Men efter New York Posts avslöjande har Kayla Lemieux nu tvingats lämna skolan på betald tjänstledighet. Det bekräftar Heather Francey, talesperson för skoldistriktet där Lemieuxs skola Oakville Trafalgar High School ingår, till Toronto Sun.

– Medan läraren för närvarande inte har ett aktivt uppdrag, förblir denne anställd hos HDSB (Halton District School Board), säger hon till tidningen.

Läs även: Socialarbetare: Jag varnade för transexuell seriemördare och fick sparken

Läs även: Våldtog och bytte kön – flyttas från kvinnofängelse efter ramaskri

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag