Succé för superhjälte utan woke-inslag

Bild: Faksimil Youtube
  • Lördag 16 jul 2022 2022-07-16
E-post 260

På bara fyra dagar har den amerikanska serieförfattaren Eric July fått in förbeställningar på över 1,7 miljoner dollar på det kommande debutalbumet med den nya superhjälten ”Isom”, som är skapad som en motvikt mot den woke-trend som dominerat de etablerade superhjälteserierna de senaste åren.

– Det är inte som att det blir bättre. De här människorna bara dubblar insatsen med allt det gör oavsett hur ofta fansen avvisar det, säger July till Fox News.

Läs även: ”Folk måste börja stå upp för sig själva och säga åt pk-mobben att dra åt helvete”

Enligt July handlar en stor del av dagens underhållning om att ”slå folk i huvudet med saker som social rättvisa” och andra vänstervridna agendor, vilket fick honom att starta det nya superhjälteförlaget Rippaverse, där Isom nr 1 blir den första utgåvan.

– Jag sade till folk att jag inte kommer slå publiken i huvudet med mina individuella politiska åsikter, och blev kallad de fulaste saker jag kallats i hela mitt liv, säger July till Fox.

På det sociala mediet Reddit har flera inlägg som länkar till promotionvideon för första numret av Isom raderats för att de påstås ”stödja serier från hatgrupper”, ett påstående July, som betraktar sig själv som libertarian, avvisar.

– Mycket av det har att göra med faktumet att jag är en person de helt enkelt inte tycker om, säger han.

Enligt July är entusiasmen stor över det nya sereuniversumet utan politiska övertoner.

– Kunderna är entusiastiska och därför hatar de oss. Men det här är det jag gör. Det här är min passion.

Isom nr 1 är på 96 sidor som skrivits av Eric July, tecknats av Cliff Richards, färglagts av Gabe Eltaeb’s color work och textats av Eric Weathers.

Läs även: Johnny Rotten sågar woke

Läs även: Netflix avvecklar Woke – uppmanar censuraktivister att hitta annan arbetsplats

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag