Två barn och en vuxen hittade döda i brinnande bil

Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 27 mar 2020 2020-03-27
E-post 607

UPPSALA Två barn och en vuxen hittades på torsdagen döda i en brinnande bil i Storvreta utanför Uppsala, rapporterar SVT Nyheter Uppsala. Polisen misstänker mord.

– Vi vet inget om hur de har dött, men vi misstänker att det ligger brott bakom och har därför inlett en förundersökning om mord, säger polisens presstalesperson Daniel Wikdahl till TT.

Läs även: Ung man ihjälskjuten i Malmö

Det var vid 19-tiden på torsdag kväll som räddningstjänsten larmades om en bilbrand i Storvreta. På plats upptäckte räddningstjänst och polis tre döda personer i bilen.

– Mycket talar för att det är barnens far som fanns i bilen. Barnens mamma är underrättad om det som hänt. Vi jobbar med att fastställa offrens identitet och hur de avlidit, säger Jonas Eronen, presstalesperson vid polisen i Uppsala till SVT Nyheter.

Ett stort område har spärrats av närheten av idrottsplatsen Skogsvallens IP. Polisens tekniker var klara med sitt arbete på fredag morgon, men platsen är fortsatt avspärrad.

Läs även: 16-årig pojke ihjälskjuten

Bli PLUS-medlem

Hej.

Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Läs även: Kidnappad tolvåring fritogs av insatsstyrka

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag