Ung man mördades av kannibal efter Grindr-date på julafton

Mark Latunski, 50, misstänks för mordet på Kevin Bacon. Bild: SHIAWASSEE COUNTY SHERIFF'S OFFICE
  • Tisdag 14 jan 2020 2020-01-14
E-post 131

Hårfrisören Kevin Bacon försvann efter en Grindr-date på julafton. Fyra dagar senare hittades hans kropp hemma hos Mark Latunski, som erkänt att han mördat Bacon och ätit upp hans testiklar.

På julafton gick hårfrisören Kevin Bacon, 25, på en date via appen Grindr med Mark Latunski, 50. När han inte kom till en frukost på juldagen blev han efterlyst av sin familj, rapportera Michigan Live.

Fyra dagar senare hittade polisen Bacons kropp i Latunskis hem. Polisen grep Latunski som misstänkt för mord och stympning av Bacons kropp.

Enligt WILX 10 ska Latunski ha erkänt för polisen att han mördat Bacon genom att knivhugga honom i ryggen, och sedan skurit av hans hals.

Han erkände också att han skurit ut Bacons testiklar och ätit upp dem. Latunskis advokat kommer hävda sinnessjukdom.

Läs även: Lesbiskt par styckmördade nioårig son efter könsoperation i hemmet

Den 25 november 2019, en månad innan mordet på Bacon, ska polisen ha kallats till Latunskis hus efter att grannar sett honom jaga en ung man som enbart var iklädd en kilt.

Den 29-årige mannen sade till polisen att ha kedjats fast i Latunskis källare, men att det hela var med samtycke.

Läs även: Kvinna arrangerade dödlig duell mellan älskare – riskerar livstids fängelse

Latunski har tidigare dömts för kidnappning av sina egna barn och för att inte ha betalat underhåll, och har undergått psykiatrisk behandling. Enligt ett utlåtande från en psykiater år 2014 var Latunski ”inte en fara för sig själv eller andra”.

Den kända skådespelaren Kevin Bacon skrev ett inlägg på Instagram om sin mördade namne. ”Han älskade att vara hårfrisör. Jag slår vad om att han hade gjort ett bra jobb med röran på mitt huvud. RIP KB” skrev skådespelaren bland annat.

Läs även: Kannibal döms för knivmord på hemlös – kan inte utvisas

Byt elbolag!

Nu har Chang Frick startat upp Svensk Kärnkraft AB, ett systerbolag till Nyheter Idag. Bli elkund, då stöder du både svensk kärnkraft och Nyheter Idag.

Byt elbolag idag!

Det är många som läser Nyheter Idag, men bara några tusen som prenumererar.

Om du tycker att det vi gör behövs, att det är viktigt med en alternativ röst i Mediesverige, bli prenumerant.

Vass journalistik kostar. Om inte någon är beredd att betala för den kan den försvinna i morgon.

Bli PLUS-medlem

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag