Ville få blöja bytt – fejkade handikapp

Bild: Louisiana State Police
  • Torsdag 30 dec 2021 2021-12-30
E-post

USA Rutledge Deas, 31, från Metaire i Louisiana, greps av polis dagen innan julafton för att ha spelat handikappad och försökt få en vårdare att byta hans blöja, rapporterar New York Post.

Deas har tidigare dömts för liknande brott. I november 2019 lyckades han lura en sjukvårdare att byta hans blöjor genom att spela handikappad tonåring.

I inlägg på Facebook hävdade Deas att han behövde hjälp med sin 18-åriga bror ”Cory”, som beskrevs som fysiskt och mentalt handikappad.

Läs även: Gjorde porrfilm med pistol – sköt sig själv i skrevet

Sedan spelade han den handikappade ”Cory” för att på så sätt lura vårdare att byta hans vuxenblöja, vilket gav honom sexuell tillfredsställelse, uppgav polisen.

Sjukvårdaren blev emellertid misstänksam och avslöjade charaden. Deas greps av polis som misstänkt för 10 fall av sexuellt ofredande och människohandel. Han erkände sig skyldig och dömdes till villkorlig dom i december 2020.

Den här gången ska Deas ha påstått sig vara intresserad av ”alternativ terapi” för att förmå sitt offer att byta hans blöja. Även den här gången spelade Deas en yngre handikappad man, och ska ha försökt få sitt offer att rekrytera fler personer till att byta hans blöja.

Läs även: Här pissar hon publiken i ansiktet

Läs även: Man rånade ICA och angrep polisbil – ville få fängelse för att komplettera betygen

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag