Bajs föll från flygplan – träffade man i trädgård

Genrebild. Foto: Adrian Pingstone/Public Domain
  • Onsdag 20 okt 2021 2021-10-20
E-post

WINDSOR En man i Windsor i Storbritannien fick en mycket otrevlig överraskning i mitten av juli. Då föll nämligen avfallet från ett flygplans toalettsystem över honom när han satt i sin trädgård, rapporterar BBC.

När händelsen togs upp på The Royal Borough Of Windsor & Maidenheads forum för flygtrafik sade Karen Davies, rådman för Clewer East, att mannen, hela hans trädgård och parasollerna i trädgården var ”övertäckta” av avfallet.

Läs även: Förstorad penis fastnade i avloppsrör

– Jag vet att ett antal incidenter händer varje år med fruset avfall från flygplan, men det här var inte fruset och hela hans trädgård blev nedstänkt på ett väldigt obehagligt sätt, säger Davies.

– Han var ute i trädgården vid tillfället så det var en fruktansvärd, fruktansvärd upplevelse. Förhoppningsvis kommer det aldrig hända igen för någon av våra invånare.

Geoff Paxton, rådman för Whitfield parish, har arbetat på flygplatser i 40 år, och säger att incidenten är ”väldigt ovanlig”.

– Vi brukade ha problem med ”blå is” (Fruset avfall och desinfektionsmedel) vid landningar men det var för att toaletterna brukade läcka.

Läs även: Shit and run – okänd man bajsade på villatomt

Enligt Paxton är vakuumtoaletter i moderna flygplan mycket säkrare. Men under 2 kilometers höjd är trycket lägre.

– Det kan mycket väl vara så att något kom ut ur ventilen på en lägre altitud, förklarar Paxton.

Andrew Hall, en invånare som var närvarande på det digitala mötet, sa att företag som dumpar avfall i floder får böta ”miljoner”

– När flygplan dumpar det på människors huvuden tycket jag det är mer avskyvärt, ärligt talat.

Enligt rådman Davies kunde den drabbade mannen identifiera det skyldiga flygbolaget genom en app som följer flygplan, men har valt att inte kräva kompensation.

Läs även: Bajschock stängde bad i Svedala

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag