Frisbeejägare lemlästades av alligator

Amerikansk alligator. Bild: Jack Kelly/Unsplash
  • Söndag 12 jun 2022 2022-06-12
E-post 105

Sean Thomas McGuinness, 47, hittades död den 31 maj i Taylor Lake i Largo, Florida, där han vadat ut på jakt efter försvinna frisbees som han skulle sälja tillbaks till en närliggande frisbee-klubb. Nu uppger polisen att McGuiness döda kropp hade lemlästats, rapporterar Bay News 9.

– När Sean McGuiness hittades förra veckan, visade det sig att han saknade tre lemmar, säger Megan Santo, talesman för Largo polisen, till Bay News 9.

Läs även: Föräldrapar dödade björn – bröt sig in i hem och gick till attack

Sjön där McGuiness dog är full av alligatorer, och lokala jägare från Florida Fish and Wildlife Conservation Commission har fångat två stora alligatorer i sjön. Obduktioner av alligatorerna har emellertid inte visat att de hade någonting med McGuiness död att göra.

McGuiness goda vän Ryan McKinley, 47, berättar för Bay News 9 att hans vän tjänade 5 dollar för varje återlämnad frisbee och att han kunde tjäna upp till 150 dollar på en dag.

– Han bad inte om bidrag – han jobbade. Han försörjde sig oavsett hur och jag respekterade honom för det, säger McKinley.

Fyra personer har dödats av alligatorer i Florida sedan 2008. Enligt experter är sannolikheten att skadas allvarligt i en oprovocerad alligator-attack i Florida omkring en på 3,1 miljoner.

Läs även: Fiskens galna självmordsattack – hoppade ned i strupen på fiskare

Läs även: Här fångas dödliga hajattacken på film

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag