Kassabiträde slår ihjäl 67-åring kund – klagade på maten

Bild: Prescott Velley Police Department
  • Fredag 19 aug 2022 2022-08-19
E-post

En anställd på hamburgerkedjan Wendys i Prescott Valley, Arizona, åtalas för dråp efter att den 67-årige kund som han slog ned den 26 juli i år har avlidit på sjukhus av sina skador, rapporterar New York Post. Överfallet ska ha föregåtts av att kunden klagade på maten.

Polisen i Prescott Valley har släppt en övervakningsfilm av händelsen där ser hur Antoine Kendrick, 35, går runt kassan och utdelar en riktig stjärnsmäll på den helt oförberedda kunden som faller till marken.

Läs även: Här misshandlas gatuförsäljaren till döds – kallade kvinna för ”vacker”

– Det var en riktigt hård smäll. Det var en Mike Tyson-smäll, säger ett vittne till AZ Family.

– Kunden hade inte rört honom, så han hade inte rätt att röra kunden, punkt slut. Jag tycker bara det är fruktansvärt och önskar att det inte hänt. Det ger ett dåligt intryck på hela vårt samhälle, fortsätter vittnet.

Kassabiträdet Antoine Kendrick greps av polis och misstänktes först för grov misshandel. Efter att brottsoffret avlidit kommer han åtalas för dråp.

Läs även: Här slår hockeyhuliganen ned honom med en ”sucker punch” från tomma intet

Läs även: Mammans pommes frites var för kalla – då skjuter han McDonalds-biträdet i halsen

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag
x