Mördade höggravid och försökte stjäla ofött barn – döms till döden

Bild: Bi-State Detention Center
  • Fredag 11 nov 2022 2022-11-11
E-post 174

För att behålla sin pojkvän fejkade Taylor Rene Parker en graviditet. Men när det blev dags att föda det påhittade barnet försökte hon stjäla ett genom att mörda en höggravid kvinna och ta barnet från hennes mage. Men även barnet avled, och nu döms Parker till döden av en domstol i Texas för det fruktansvärda dådet.

En domstol i Bowie County, Texas, har dömt Taylor Rene Parker, 29, till döden för mordet på höggravida Reagan Michelle Simmons-Hancock, 21, och hennes ofödda dotter i oktober 2020, rapporterar New York Post.

Under de tio månader som föregick mordet hade Parker fejkat att hon själv var gravid i ett försök att hindra sin pojkvän från att lämna henne.

Läs även: Hade sin styckade hyresvärd i frysen

Parker fejkade ultraljudsundersökningar, bar gravid-förklädning, skrev om sin graviditet online och hade till och med en fest för sin påhittade bebis.

Men i själva verket kunde Parker inte bli gravid på grund av en hysterektomi, som innebär att hela eller delar av livmodern opereras bort.

Den 9 oktober 2020 sade Parker till pojkvännen att hon skulle få sin förlossning igångsatt på sjukhuset. Men i stället gick hon hem till den höggravida Reagan Michelle Simmons-Hancock och mördade henne brutalt.

Parker krossade brottsoffrets huvud med en hammare, men knivhögg henne också över 100 gånger innan hon tog ut det ofödda fostret med en skalpell.

Parker körde sedan från brottsplatsen med spädbarnet i knäet men stoppades av en polis, som körde barnet till ett närliggande sjukhus där det avled.

Simmons-Hancocks mor, Jessica Brooks, kallade Parker för ”ett ondskefullt stycke köttdemon” under rättegången.

– Mitt barn levde fortfarande och kämpade för sina barn när du slet upp henne och slet barnet från hennes mage, sade Broooks.

Juryn som bestod av sex män och sex kvinnor överlade i två timmar innan de levererade en dödsdom till Parker, som efter rättegången flyttas till ett fängelse i Gatesville där destaten Texas förvarar dödsdömda kvinnliga fångar.

Läs även: Misstänkte sexuella övergrepp på dotter – mördade familj i massaker

Läs även: Botaniker mördades och kastades till krokodiler

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag